Cine suntem

Clubul Sportiv Municipal Sighetu Marmaţiei (CSM Sighet) este o institiție publică de interes local cu personalitate juridică, afiliată la federațiile sportive naționale de specialitate. În cadrul CSM Sighet funcţionează 4 secţii sportive: Fotbal, Baschet, Volei şi Şah.

Obiective

Sport de masă

Dezvoltarea sportului de masă, având o colaborare masivă cu toate instituțiile de învățământ din municipiul Sighetu Marmației, în urma căruia vom face proiecte în interesul cetățenilor și a copiilor.

Sport de performanță

Dezvoltarea sportului de performanță, prin strânsa colaborare cu Clubul Sportiv Școlar Sighet, oferindu-le copiilor ocazia de a continua cu sportul de performanță și la nivel de seniori.
Image

VINO ÎN ECHIPA

CSM SIGHETU MARMAŢIEI

Daca îţi doreşti să practici sportul într-un cadru organizat şi să participi la competiţii oficiale înscrie-te la una din cele 4 secţii ale Clubului Sportiv Minicipal Sighetu Marmaţiei!

csmsighet@gmail.com

CSM SIGHETU MARMAŢIEI

SECŢII

Clubul Sportiv Municipal Sighetu Marmaţiei este o structură sportivă de drept public organizată sub autoritatea Consiliului Local al Municipiului Sighetu Marmaţiei.
BASCHET
FOTBAL
ATLETISM
HANDBAL